За нас

ЕООД „Емануел Строй“ винаги коректни!

Нашата фирма работи както с корпоративни клиенти така и с по-дребни възложители. За нас е без значение дали ни възлагате покрив от 5 000 кв.м. или 100 кв.м. Ние сме еднакво заинтересовани от желанията на всеки, който поиска да бъде наш клиент. Гарантираме ви професионално качество на изпълнение на всеки един обект. Ние наистина можем да градим или ремонтираме покриви и обичаме работата си!

Фирма ЕООД „Емануела Строй“ е създадена през далечната 1996 г. повече от 20 г. имаме опит в строителството, като с всяка изминала година се стремим да надминем очакванията на нашите клиенти.

Фирмата през изминалите години е реализирала повече от 100 000 кв.м. хидроизолация и 50 000 кв.м. керемидени покриви. Фирмата разполага с персонал от 20 човека, специализирани майстори на покриви. Фирмата разполага с лице – координатор по безопасност на труда, лице – контрол по качество. Вписана е камарата на строитрелите с категории 1, 3 и 5..

100%

Процент на доволни клиенти

Доволните клиенти са това, което насърчава развитието и съществуването ни.

За нас е от изключително значение абсолютно всички наши клиенти да остават доволни и щастливи от съвместната ни работа. Ние не пестим усилия в изпълнението на поетите си ангажименти. Всеки покрив осъществен от нашите майстори е като по каталог. Преди да бъде предаден за експлоатация новият покрив е неколкократно преглеждан и тестван.

Възможност за разсрочено плащане при изграждане нов покрив. Без авансово предплащане за всички наши дейности.

ПОТЪРСЕТЕ НИ >>

За нас

ЕМАНУЕЛСТРОЙ ЕООД

Фирмата през изминалите години
е реализирала повече от 100 000 кв.м. хидроизолация и 50 000 кв.м. керемидени покриви. Нашият екип е от над 20 специализирани майстори на покриви.

Нашата цел
Връзка с нас

Не се колебайте да ни търсите за всякакви въпроси

Телефон:
0889 932 426
0894 069 689
Ел.поща:
info@emanuelstroi.com

„ЕМАНУЕЛ СТРОЙ 2020“ ЕООД

Изработка на сайт: AlphaWEB